1 / 6

Ochrana osobních údajů a cookie

Odběr Magazínu České filharmonie

Přihlášením k odběru Magazínu České filharmonie dáváte dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním svých osobních údajů. Vaše osobní údaje v rozsahu e-mailová adresa zpracujeme za účelem evidence jako odběratele Magazínu České filharmonie. Souhlas se zpracováním osobních údajů udělujete na dobu, po kterou budete přihlášen/a k odběru Magazínu, případně do odvolání tohoto souhlasu. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit klikem na odkaz „Odhlásit se“ v patičce každého e-mailového čísla, případně na adrese magazin@ceskafilharmonie.cz.

Vaše osobní údaje zpracovává výlučně správce osobních údajů Česká filharmonie se sídlem Alšovo nábřeží 12, 110 00 Praha 1 a pouze za výše uvedeným účelem. Osobní údaje neposkytneme třetím osobám. Jako subjekt údajů máte právo kdykoliv svůj souhlas odvolat, máte právo na opravu a přístup ke svým osobním údajům, stejně jako disponujete i ostatními právy uvedenými v § 21 z.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Soubory cookie

Abychom vám co nejvíce zpříjemnili používání webových stránek Magazínu a Blogu České filharmonie, využíváme tzv. soubory cookie. Cookie je malé množství dat, které ve formě textového souboru odesílá server navštěvované stránky do zařízení uživatele – počítače, telefonu či tabletu. V zařízení se soubor dat uloží a při každé další návštěvě stejné webové stránky odešle informaci serveru.

Soubory cookie využíváme zejména pro analýzu návštěvnosti tohoto webu. Abychom například věděli, které články nejvíce čtete, odkud k nám přicházíte, jestli nemáte nějaké problémy při používání webu na mobilu a podobně. Tyto a mnohé další otázky, resp. odpovědi na ně, nám společně s vaší zpětnou vazbou pomáhají nabízet ještě lepší obsah v ještě lepším online balení.

Přehled souborů cookie na webu Magazin.ceskafilharmonie.cz

Název Společnost Typ Platnost
Cookie-pop Česká filharmonie Funkční Dlouhodobé – 365 dní
CrazyEgg
(_ceg.s, _ceg.u)
Crazy Egg, Inc. Trackovací Krátkodobé – 30 dni
Google Analytics
(_ga, _ga_XXXXXXX)
Google Inc. Analytické, trackovací/remarketingové Dlouhodobé i krátkodobé
Site24x7RUMId Zoho Corporation Analytické – monitoring dostupnosti webu Krátkodobé

 
 

Zavřít