close

malíř, sochař, architekt Pro zobrazení detailu jednotlivých sochklikněte na jméno umělce. hudební skladatel Sochy na střeše Rudolfina zavřít Leonardo da Vinci Klikněte pro zobrazení detailu Paolo Veronese Klikněte pro zobrazení detailu Donato Bramante Klikněte pro zobrazení detailu Tomás Luis de Victoria Klikněte pro zobrazení detailu Josquin Desprez Klikněte pro zobrazení detailu Orlando di Lasso Klikněte pro zobrazení detailu Giovanni Pierluigi da Palestrina Klikněte pro zobrazení detailu Luigi Cherubini Klikněte pro zobrazení detailu Daniel François Esprit Auber Klikněte pro zobrazení detailu Georg Friedrich Händel Klikněte pro zobrazení detailu Wofgang Amadeus Mozart Klikněte pro zobrazení detailu Johann Sebastian Bach Klikněte pro zobrazení detailu Ludwig van Beethoven Klikněte pro zobrazení detailu Michelangelo Buonarroti Klikněte pro zobrazení detailu Raffael Santi Klikněte pro zobrazení detailu Praxiteles Klikněte pro zobrazení detailu Feidiás Klikněte pro zobrazení detailu Apelles Klikněte pro zobrazení detailu Iktinos Klikněte pro zobrazení detailu Massacio Klikněte pro zobrazení detailu Donatello Klikněte pro zobrazení detailu Jacopo Sansovino Klikněte pro zobrazení detailu Benvenuto Cellini Klikněte pro zobrazení detailu Filippo Brunelleschi Klikněte pro zobrazení detailu Domenico Girlandaio Klikněte pro zobrazení detailu Lucca della Robia Klikněte pro zobrazení detailu Christoph Willibald Gluck Klikněte pro zobrazení detailu Joseph Haydn Klikněte pro zobrazení detailu Franz Schubert Klikněte pro zobrazení detailu Carl Maria von Weber Klikněte pro zobrazení detailu Felix Mendelssohn-Bartholdy Klikněte pro zobrazení detailu Robert Schumann Klikněte pro zobrazení detailu
1 / 6

Ochrana osobních údajů a cookie

Odběr Magazínu České filharmonie

Přihlášením k odběru Magazínu České filharmonie dáváte dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas se zpracováním svých osobních údajů. Vaše osobní údaje v rozsahu e-mailová adresa zpracujeme za účelem evidence jako odběratele Magazínu České filharmonie. Souhlas se zpracováním osobních údajů udělujete na dobu, po kterou budete přihlášen/a k odběru Magazínu, případně do odvolání tohoto souhlasu. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit klikem na odkaz „Odhlásit se“ v patičce každého e-mailového čísla, případně na adrese magazin@ceskafilharmonie.cz.

Vaše osobní údaje zpracovává výlučně správce osobních údajů Česká filharmonie se sídlem Alšovo nábřeží 12, 110 00 Praha 1 a pouze za výše uvedeným účelem. Osobní údaje neposkytneme třetím osobám. Jako subjekt údajů máte právo kdykoliv svůj souhlas odvolat, máte právo na opravu a přístup ke svým osobním údajům, stejně jako disponujete i ostatními právy uvedenými v § 21 z.č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.

Soubory cookie

Abychom vám co nejvíce zpříjemnili používání webových stránek Magazínu a Blogu České filharmonie, využíváme tzv. soubory cookie. Cookie je malé množství dat, které ve formě textového souboru odesílá server navštěvované stránky do zařízení uživatele – počítače, telefonu či tabletu. V zařízení se soubor dat uloží a při každé další návštěvě stejné webové stránky odešle informaci serveru.

Soubory cookie využíváme zejména pro analýzu návštěvnosti tohoto webu. Abychom například věděli, které články nejvíce čtete, odkud k nám přicházíte, jestli nemáte nějaké problémy při používání webu na mobilu a podobně. Tyto a mnohé další otázky, resp. odpovědi na ně, nám společně s vaší zpětnou vazbou pomáhají nabízet ještě lepší obsah v ještě lepším online balení.

Přehled souborů cookie na webu Magazin.ceskafilharmonie.cz

Název Společnost Typ Platnost
Cookie-pop Česká filharmonie Funkční Dlouhodobé – 365 dní
CrazyEgg
(_ceg.s, _ceg.u)
Crazy Egg, Inc. Trackovací Krátkodobé – 30 dni
Google Analytics
(_ga, _ga_XXXXXXX)
Google Inc. Analytické, trackovací/remarketingové Dlouhodobé i krátkodobé
Site24x7RUMId Zoho Corporation Analytické – monitoring dostupnosti webu Krátkodobé

 
 

Zavřít